Duurzaamheid
Duurzaamheid

Duurzaamheid bij Westra

Westra gaat voor een duurzaam bedrijf en een groene toekomst!

Nadenken over de gevolgen van onze werkzaamheden voor het milieu is voor ons vanzelfsprekend. Wij voelen dat wij verantwoordelijk zijn voor de volgende generatie en zien in dat het milieu een belangrijk onderdeel is van de toekomst. Daarom zijn wij continu bezig met het inzichtelijk maken en het reduceren van onze CO2-uitstoot.  Waar het kan, kiezen wij voor een duurzame oplossing. Dit is inmiddels een logische keuze en behoort tot de identiteit van het bedrijf.

Mede door de constante zorg om ons leefklimaat en de wil om een milieuvriendelijke manier van werken na te streven, is er begin 2014 besloten om mee te doen aan de CO2-prestatieladder van de Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen (SKAO). Op basis van onze inspanningen op het gebied van CO2-reductie en het opwekken en benutten van duurzame energie zijn wij gecertificeerd op niveau 5 van de CO2-Prestatieladder. 

1 (1).png

Klik hier voor meer certificeringen

Certificaten Westra BV

Boerderijstroom

BoerderijstroomWindmolen.jpg

In alle gebouwen van ons bedrijf wordt 100% Nederlandse groene stroom gebruikt. Wij werken hiervoor samen met Boerderijstroom.nl. Boerderijstroom levert groene energie uit de eigen regio, afkomstig van kleinschalige energieprojecten van lokale boeren, ondernemers en zelfopwekkers. Met zo'n 3060 zonnepanelen en een eigen windmolen leveren wij zelf ook stroom aan dit netwerk.

Bezoek boerderijstroom.nl

Kopkoperproject

Het Koploperproject richt zich op een duurzame versterking van de (regionale) economie, door vooruitstrevende mkb-ondernemers en andere oganisaties de kennis, de tools en het netwerk bieden om duurzaam te innoveren en beter in te spelen op de transitie naar een klimaatneurale, circulaire en inclusieve economie. Toekomstbestendig ondernemen dus! 

Bezoek Koploperproject.nl


Onze vestigingen

Bent u geĆÆnteresseerd in onze diensten of heeft u een specifieke vraag die u niet terug kunt vinden op onze website? Wij zijn bereikbaar via onze verschillende vestigingen.

Meer van WESTRA