Nieuws
Nieuws
De laatste ontwikkelingen

Nieuws

Vrije kavels beschikbaar in Harlingen

Op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Denk dan eens aan bedrijventerrein Oostpoort in Harlingen. Er zijn nog enkele kavels beschikbaar.
Lees verder

Westra voegt nieuwe wentelploeg toe aan machinepark

We blijven investeren in ons machinepark! Vorige week leverde Mechanisatiebedrijf van der Laan de nieuwe Optimus 480 wentelploeg bij ons af. De wentelploeg is ontwikkeld en gebouwd door de Nederlandse machinebouwer Rumptstad.
Lees verder

Hekkelwerk rayon 3 start volgende week

In het noordelijke rayon 3, in het werkgebied van Harlingen tot Nieuwebildtzijl, beginnen we in week 34 met het hekkelen van de watergangen. Dit in opdracht van Wetterskip Fryslân.
Lees verder

De Elfwegentocht is gestart!

We zijn los, de Elfwegentocht is begonnen! 14 dagen lang rijden al onze kranen, trekkers, shovels, auto's en overige machines fossielvrij op Blauwe Diesel.
Lees verder

Westra levert bijdrage aan theaterspektakel Lost in the Greenhouse

Na 39 avonden is er gisteren een einde gekomen aan de reeks voorstellingen van muziektheatervoorstelling Lost in the Greenhouse. Het was een groot succes en alle avonden waren uitverkocht. Erg leuk dat wij aan dit grote evenement een bijdrage hebben kunnen leveren!
Lees verder

'Westra BV wordt bewust steeds groener'

Vandaag in de nieuwste editie van Ondernemend Friesland een mooi interview met Feite Westra over duurzaamheid binnen Westra.
Lees verder

Westra is Freon van Fossylfrij Fryslân!

Samen met een grote groep van bedrijven, instellingen en overheidsorganisaties vormen wij de Freonen (vrienden) van Fossylfrij Fryslân. Met dit snelgroeiende netwerk willen we het aan de hand van diverse thema’s en activiteiten mogelijk maken om Fryslân volledig fossielvrij te maken.
Lees verder

Aanleg circulair wandelpad gestart

Afgelopen dinsdag is de aanleg van een circulair wandelpad in de Prinsentuin te Leeuwarden gestart.
Lees verder

10/10 Dag van de Duurzaamheid

Het is vandaag de nationale Dag van de Duurzaamheid. Voor het negende jaar op rij vinden er vandaag verspreid door Nederland duizenden duurzame activiteiten plaats.
Lees verder

Westra aanwezig op Harlingen Business Exposure 2017

Van vrijdag 6 t/m zondag 8 oktober 2017 staat Westra met een stand op de bedrijvenbeurs Harlingen Business Exposure. U kunt ons vinden in stand nummer 10 in de bedrijvenhal aan de Edisonstraat 29 te Harlingen.
Lees verder

Open dag bedrijventerrein Kie West groot succes!

Afgelopen zaterdag 1 juli vond de derde editie van de open dag op bedrijventerrein Kie West plaats. Ook Westra opende haar deuren voor publiek. Met veel enthousiaste bezoekers en mooi weer kunnen we spreken van een geslaagde dag!
Lees verder

Update weegbruggen; nieuw weegsysteem geïnstalleerd

De weegbruggen in Franeker en Arum hebben een nieuw weegmuntsysteem. Het oude systeem gaf soms storing en daarom is er gekozen voor een vernieuwd systeem.
Lees verder

Johan Kuiken Nederlands kampioen grasbaanracen

De zoon van onze collega Joop Kuiken, mocht deze titel afgelopen september op zijn naam zetten.
Lees verder

Samenwerken aan de economie van de toekomst

Westra is lid geworden van de Vereniging Circulair Friesland. De bedrijven, gemeenten, de provincie, kennisinstellingen en (maatschappelijke) organisaties in dit samenwerkingsverband zetten zich in om een circulaire economie te realiseren.
Lees verder

Laatste werkdag Abe Stienstra

Abe Stienstra uit Berlikum heeft vandaag 1 juli 2016 zijn laatste werkdag.
Lees verder

Nieuwe website online

Franeker Met trots lanceren wij u onze vernieuwde website. Naast een beter overzicht van onze diverse werkzaamheden is de website nu ook gebruiksvriendelijker voor mobiele apparaten.
Lees verder

Geslaagde relatiedag in Franeker

Franeker We kijken terug op een geslaagde relatiedag van afgelopen vrijdag. Een ruim aantal klanten en opdrachtgevers kwam over de vloer om nieuw materieel en presentaties te bekijken.
Lees verderOnze vestigingen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een specifieke vraag die u niet terug kunt vinden op onze website? Wij zijn bereikbaar via onze verschillende vestigingen.

Meer van WESTRA