Nieuws
Nieuws
De laatste ontwikkelingen

Nieuws

Bouwvak

Vorige week zaterdag hebben we een personeelsuitje gehad naar Solex, scooter en sloep verhuur Op Paed, met aansluitend een lekkere BBQ bij het Strandpaviljoen De Hege Gerzen. Het vervoer werd verzorgd door Kooistra reizen Franeker. Allen bedankt voor deze prachtige dag! We wensen ieder een fijne bouwvak, ook al blijven onze deuren gewoon...
Lees verder

Terp fan de Takomst

In het buitendijkse gebied ter hoogte van Blija, zijn we gestart met het grondwerk van het bouwwerk de 'Terp fan de Takomst'.  Het zal een nieuwe buitendijkse terp worden om te onderwijzen, te onderzoeken, te historiseren, om nieuwe en oude zilte teelten uit te proberen, te concentreren, er in stilte te zijn en om de verbeelding...
Lees verder

Update GGZ Franeker

Update GGZ Franeker Gisteren zijn we bij de GGZ Friesland in Franeker gestart met het asfalteren. Vandaag is de toplaag aangebracht en het resultaat mag er zijn! Top werk Jansma Drachten B.V. en Bureau Schmidt!
Lees verder

Gewasverzorging

Mooie beelden van de gewasverzorging tussen de aardappelen! 
Lees verder

Transport

Onze chauffeur heeft alweer een mooie transportopdracht achter de rug.
Lees verder

Voorlichting

Vanmorgen hebben we bij de Obs De Steven mogen bijdragen aan een veiligheidsvoorlichting. De leerlingen hebben geleerd wat de dode hoeken zijn en hoe ze zichtbaar kunnen blijven!
Lees verder

Volvo EWR 150 E

Nummer 1 van de 4 is binnen! Met dank aan SMT Netherlands voor de levering en NUGTR voor de belettering! 
Lees verder

Straatwerk

Vorige week hebben we een mooi straatwerk klusje afgerond voor Peter Brander! 
Lees verder

Beton storten

Op het project "Nij Hiddum Houw" zijn we gestart, in samenwerking met Bekro, met het storten van beton! #JansmaWestra #teamwork 
Lees verder

Boodschappen

We zijn nog steeds actief bij de GGZ in Franeker. Omdat de wegen tijdelijk niet bereikbaar zijn, kunnen de boodschappen niet op de juiste plek worden afgeleverd. Dus dan helpen wij graag een handje! 
Lees verder

Brandstof

Een mooie week met volop actie tot in de late uren. Niet alleen de machines hebben brandstof nodig, maar onze mannen natuurlijk ook. Om dit op peil te houden worden er altijd heerlijke maaltijden door de Poort van Franeker verzorgt.  Bedankt voor de goede service! 
Lees verder

Blokhuispoort

Bij de Blokhuispoort te Leeuwarden hebben we de oude fundering gesloopt, zand aangebracht en het talud afgewerkt! 
Lees verder

Kuilen bij Mts. Kleefstra-Jansen

Er is volop actie bij Mts. Kleefstra-Jansen in Boer. Met twee hakselaars, vijf silagewagens en twee shovels wordt de klus geklaard!
Lees verder

Ploegen

De ploeg is een doorontwikkeling van de haakploeg, die oorspronkelijk getrokken werd door ossen en paarden. Ploegen is noodzakelijk om de grond losser te maken, waardoor de bodemstructuur en afwatering verbetert en het zaaien en ontkiemen van het gewas gemakkelijker gaat. Op de foto is een mooie impressie van onze Rumptstad 4-schaar te zien!
Lees verder

Buiten sporten

Afgelopen week ook een klus bij Sportcentrum Bloemketerp uitgevoerd. We hebben antislip betonplaten aangelegd, zodat er ook buiten gesport kan worden. 
Lees verder

Vijverpartij

In Franeker leggen we bij de GGZ een vijverpartij aan, met een jeu de boules baan. Ook worden er nieuwe parkeerplaatsen gestraat em paden opnieuw geasfalteerd. 
Lees verder

Big Pack

Gister is onze nieuwe Big Pack Gen 5 gearriveerd! Bromach BV bedankt! 
Lees verder

Gas hakselen

Een mooie terugblik naar vorige week!
Lees verder

Maïs zaaien

Om onze capaciteit te vergroten hebben we geïnvesteerd in een tweede Vaderstad zaaimachine. De Vaderstad staat bekend om zijn precisie en snelheid! Een mooie combinatie met de John Deere 6130R! 
Lees verder

Paarden Terrein

Een mooie reportage van het werk wat we in Tzum hebben opgeleverd. Allereerst hebben we een, drie aaneengesloten, paddock gemaakt. Vervolgens een paardenpak met een eb en vloed bodem en een longeercirkel! Een leuke opdracht met goed resultaat.  Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op! 0517-392255
Lees verderOnze vestigingen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een specifieke vraag die u niet terug kunt vinden op onze website? Wij zijn bereikbaar via onze verschillende vestigingen.

Meer van WESTRA