Nieuws
Nieuws
De laatste ontwikkelingen

Nieuws

Cursus Het Nieuwe Draaien met succes afgerond

Op 18 en 25 februari hebben onze kraan- en shovelmachinisten de cursus Het Nieuwe Draaien gevolgd. Het doel van deze cursus is dat men leert zo slim mogelijk met de machine om te gaan zodat energie en brandstof bespaard worden.

De ochtend ging van start met een deel theorie. Tijdens dit onderdeel werd duidelijk hoe er daadwerkelijk zo zuinig mogelijk gewerkt kan worden. Waar zijn we al goed bezig en waar liggen wat betreft het verminderen van brandstof nog verbeterpunten? Er is niet alleen gekeken naar manieren voor het verminderen van brandstof, maar er kwamen ook tips voorbij om de bedrijfs- en faalkosten terug te dringen.

Na het theorieonderdeel en een flinke kom snert hadden alle deelnemers genoeg energie om de theorie in de praktijk te brengen. Op verschillende machines is geoefend hoe er zo slim en duurzaam mogelijk gewerkt kan worden.

Het was een leerzame dag en wij vertrouwen erop een positief effect terug te zien in de CO2-reductie binnen ons bedrijf. Onze vestigingen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een specifieke vraag die u niet terug kunt vinden op onze website? Wij zijn bereikbaar via onze verschillende vestigingen.

Meer van WESTRA