Nieuws
Nieuws
De laatste ontwikkelingen

Nieuws

Westra gaat voor een duurzaam bedrijf en een groene toekomst!

Duurzaamheid zit bij Westra hoog in het vaandel, dit blijkt uit de vele zonnepanelen en windmolen. De doorgroei naar het hoogst haalbare niveau van de CO2-Prestatieladder toont aan dat Westra de toekomst wil verbeteren door CO2 te reduceren, dat niet alleen binnen de organisatie maar ook in de sector en de keten.

Vanaf 2014 is Westra gecertificeerd op niveau 3 van de CO2-Prestatieladder. Begin 2020 de stap genomen om door te groeien naar niveau 5 en dit certificaat in mei weten te behalen. Niveau 5 is het hoogst haalbare niveau van de CO2-Prestatieladder. De CO2-Prestatieladder is een initiatief die overgedragen is naar de Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen (SKAO). De Ladder is ontwikkeld om bedrijven en overheden die deelnemen aan aanbestedingen te stimuleren eigen CO2-uitstoot te kennen en te reduceren. Als beloning voor het klimaat bewust produceren, krijgen bedrijven en overheden gunningsvoordeel bij aanbestedingen.

Als familiebedrijf zijn we gericht op continuïteit en is uw werk in handen van een betrouwbare onderneming. Onze specialisten zijn ervaren op het gebied van agrarische- en infrastructurele dienstverlening en blijven constant op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Westra is de stabiele factor op elk terrein. Neem gerust contact met ons op via: 0517-392255. 

lees meer


Onze vestigingen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een specifieke vraag die u niet terug kunt vinden op onze website? Wij zijn bereikbaar via onze verschillende vestigingen.

Meer van WESTRA