Nieuws
Nieuws
De laatste ontwikkelingen

Nieuws

Wij zijn op zoek naar een Beheerder Groenrecycling/grondbank!

Foto vacature grondbank.jpg

Sta jij met beide benen op de grond? Steek je de handen graag uit de mouwen en beschik je over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn we op zoek naar jou! Ben je op korte termijn beschikbaar? Lees dan vooral even verder.

Westra
Wij zijn Westra, inzetbaar op het gebied van Agri, Groen, Grond en Infra. We hebben vestigingen in Franeker, Harlingen, Arum en Oosterbierum. Jij wordt de beheerder van Westra Groenrecycling/grondbank in Harlingen, waar alles draait om grond. We verzorgen de tijdelijke opslag van grond, nemen het in en voegen het samen. We produceren compost en grondproducten. Ook bemonstering, bemiddeling bij verkoop, transport en bijbehorende administratie wordt door de vestiging in Harlingen verzorgd.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de vestiging in Harlingen. Je beheert het volledige terrein, je zorgt ook voor de administratieve verwerking en onderhoudt goed contact met toezichthouders en opdrachtgevers. Je draait je hand niet om voor het maken van een passende offerte en bent het eerste aanspreekpunt voor alle klanten. Ook beheer je de nodige vergunningen en certificaten, en organiseer je de werkzaamheden op het terrein.

Klik op de knop hieronder voor meer informatie over deze functie!

lees meer


Onze vestigingen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een specifieke vraag die u niet terug kunt vinden op onze website? Wij zijn bereikbaar via onze verschillende vestigingen.

Meer van WESTRA