Nieuws
Nieuws
De laatste ontwikkelingen

Nieuws

Webshop online!

webshop.JPG

Legt u borders aan in uw tuin? Of krijgt de oprit nieuwe bestrating? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar zwarte grond of zand. Bij Westra bestelt u dit nu simpel en snel online!

Wij maken het onze klanten graag zo makkelijk mogelijk. Daarom werkten we de afgelopen tijd achter de schermen aan een webshop. Inmiddels is de webshop klaar en willen we dit graag met u delen.

Op westra.nl/verkoop vindt u een overzicht van de producten bij ons in de verkoop. Van vulzand tot schone schelpen: bestel het vanaf uw laptop, tablet of telefoon. U vult eenmalig uw gegevens in en bij een volgende bestelling gaat bestellen nóg sneller.

Vanaf 2 m3 leveren wij uw bestelling thuis af. De prijzen in de webshop zijn inclusief leveringskosten. Woont u buiten een straal van 5 km vanaf Franeker? Of wilt u meer dan 6 m3 bestellen? Vraag dan een offerte bij ons aan.

Wij nodigen u graag uit om een kijkje in onze nieuwe webshop te nemen!Onze vestigingen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een specifieke vraag die u niet terug kunt vinden op onze website? Wij zijn bereikbaar via onze verschillende vestigingen.

Meer van WESTRA