Nieuws
Nieuws
De laatste ontwikkelingen

Nieuws

Vrije kavels beschikbaar in Harlingen

Op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Denk dan eens aan bedrijventerrein Oostpoort in Harlingen. Er zijn nog enkele kavels beschikbaar.

Een groot pluspunt van Oostpoort is dat het bedrijventerrein zowel over de weg als over het water goed bereikbaar is. Het terrein ligt niet alleen vlakbij de moderne zeehaven van Harlingen, maar grenst ook aan het Van Harinxmakanaal. Door de komst van de nieuwe N31 is Harlingen, en dus ook Oostpoort, nóg beter bereikbaar vanuit Amsterdam en kan het verkeer in en om de stad vlotter doorrijden.

Op onderstaand kaartje is te zien welke kavels nog beschikbaar zijn. De kavels vallen onder de milieuklasse 4. Voor meer informatie kunt u kijken op: www.oostpoort-harlingen.nl.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met makelaar Harry Kaspers van Kaspers & Schingenga B.V.Onze vestigingen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een specifieke vraag die u niet terug kunt vinden op onze website? Wij zijn bereikbaar via onze verschillende vestigingen.

Meer van WESTRA