Nieuws
Nieuws
De laatste ontwikkelingen

Nieuws

Westra levert bijdrage aan theaterspektakel Lost in the Greenhouse

Na 39 avonden is er gisteren een einde gekomen aan de reeks voorstellingen van muziektheatervoorstelling Lost in the Greenhouse. Het was een groot succes en alle avonden waren uitverkocht. Erg leuk dat wij aan dit grote evenement een bijdrage hebben kunnen leveren!

Een kas van kwekerij Hartman in Sexbierum was de afgelopen 6 weken het decor van het muziektheaterstuk Lost in the Greenhouse. Iedere avond was de kas gevuld met zo'n 500 bezoekers. Dit hoge bezoekersaantal vraagt uiteraard om een stevig wandelpad naar de ingang, maar ook zeker om een goed begaanbaar parkeerterrein. 

Het parkeerterrein hebben wij daarom voorzien van houtsnippers. Dit zorgde voor een versteviging van de ondergrond waardoor auto’s gemakkelijk konden parkeren en het terrein op- en af konden rijden. Ook zijn er stalen rijplaten gelegd op de zwakke plekken van het (parkeer)terrein. Met rubberen platen hebben wij een stabiel wandelpad naar de ingang van de kas gecreëerd. Het terrein was dankzij deze maatregelen gedurende de zes weken goed bereikbaar.

De Lawei en Orkater presenteerden Lost in the Greenhouse in samenwerking met LF 2018 en Theater de Koornbeurs. De voorstelling maakt deel uit van het programma van Leeuwarden-Fryslân 2018.Onze vestigingen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een specifieke vraag die u niet terug kunt vinden op onze website? Wij zijn bereikbaar via onze verschillende vestigingen.

Meer van WESTRA