Nieuws
Nieuws
De laatste ontwikkelingen

Nieuws

Westra is Freon van Fossylfrij Fryslân!

logo-freonenfan-h.png

Samen met een grote groep van bedrijven, instellingen en overheidsorganisaties vormen wij de Freonen (vrienden) van Fossylfrij Fryslân. Met dit snelgroeiende netwerk willen we het aan de hand van diverse thema’s en activiteiten mogelijk maken om Fryslân volledig fossielvrij te maken.

Een van deze activiteiten is de Elfwegentocht. Van 1 t/m 14 juli 2018 reist Friesland zonder een druppel benzine of diesel. Steden, dorpen, scholen en bedrijven werken samen en gedurende deze twee weken bepalen elektrische en groengasauto’s, deelauto’s, bussen, fietsen, segways, ligfietsen, elektrische boten en lifters het verkeersbeeld. Ook wij gaan ons hier als bedrijf voor inzetten. Een bijzondere uitdaging waarvoor wij ons uiterste best gaan doen!

Voor nieuwe Freonen is altijd plek bij de Freonen fan Fossylfrij Fryslân. Hét duurzaamheidsproject van Culturele Hoofdstad 2018. 

lees meer


Onze vestigingen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een specifieke vraag die u niet terug kunt vinden op onze website? Wij zijn bereikbaar via onze verschillende vestigingen.

Meer van WESTRA