Nieuws
Nieuws
De laatste ontwikkelingen

Nieuws

10/10 Dag van de Duurzaamheid

dag-van-de-duurzaamheid.jpg

Het is vandaag de nationale Dag van de Duurzaamheid. Voor het negende jaar op rij vinden er vandaag verspreid door Nederland duizenden duurzame activiteiten plaats.

De Dag van de Duurzaamheid is een initiatief van Urgenda. Urgenda wil met het organiseren van deze dag laten zien hoe groot de duurzaamheidsbeweging in Nederland al is, door mensen en organisaties die met duurzaamheid bezig zijn op te roepen van zich te laten horen. Daarnaast wil Urgenda met deze dag de duurzaamheid versnellen om zo tot een kantelpunt naar een duurzamere samenleving te komen. 

Westra heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en is altijd op zoek naar duurzame oplossingen en initiatieven. Met zo’n 2200 zonnepanelen en een eigen windmolen wekt het groene energie op en met een CO2-Prestatieladder certificaat niveau 3 op zak proberen we continu te werken aan het verduurzamen van het bedrijf.   

Lees hier meer over de Dag van de Duurzaamheid.

Lees hier meer over de duurzame initiatieven van Westra. Onze vestigingen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een specifieke vraag die u niet terug kunt vinden op onze website? Wij zijn bereikbaar via onze verschillende vestigingen.

Meer van WESTRA