Nieuws
Nieuws
De laatste ontwikkelingen

Nieuws

Westra B.V. voert strategische koerswijziging door

Na zorgvuldig onderzoek en analyse heeft de directie van Westra B.V. besloten om met ingang van 1 januari 2024 alle agrarische werkzaamheden te beëindigen.

In de afgelopen jaren is er veel- én continu geïnvesteerd in kapitaalintensieve technologieën om efficiënt en duurzaam te kunnen blijven werken. Echter, door de wijzigingen in het landbouwbeleid en de gevolgen daarvan, zal het rendabel werken een steeds grotere uitdaging worden. De directie realiseert zich dat dit bericht voor de agrarische klanten onverwacht komt.

Westra B.V. ziet grote mogelijkheden in verschillende disciplines, zoals infra-, grond-, cultuurwerk, natuurbouw, energie en op- en overslag. Deze sectoren bieden nieuwe kansen en een duurzame toekomst voor het bedrijf, waarbij de opgedane kennis en ervaring in de agrarische sector optimaal benut kan worden. Met deze koerswijziging wordt doorontwikkeld op de al aanwezige basis. Dit zal leiden tot een duurzame toekomst en verdere groei van het bedrijf.

Het bedrijfsteam van Westra B.V. bestaat  uit breed inzetbare vakmensen die hun werkzaamheden uitstekend kunnen voortzetten binnen de andere disciplines.

Tot slot
De directie is ervan overtuigd dat deze stap zeer verantwoord is, maar dat maakt de beslissing om te stoppen met agrarische werkzaamheden niet gemakkelijk. Westra B.V. kijkt met trots terug op de agrarische activiteiten en wil langs deze weg graag haar waardering uitspreken voor alle steun en vertrouwen die het bedrijf door de jaren heen van klanten en partners heeft ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Familie WestraOnze vestigingen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een specifieke vraag die u niet terug kunt vinden op onze website? Wij zijn bereikbaar via onze verschillende vestigingen.

Meer van WESTRA