Referenties
Referenties

Lost in the Greenhouse

De muziektheatervoorstelling in de kassen van Sexbierum.
Lost in the Greenhouse
Opdrachtgever
Orkater | De Lawei | De Koornbeurs
Locatie
Sexbierum

Lost in the Greenhouse
Lost in the Greenhouse
Lost in the Greenhouse Lost in the Greenhouse

Werkzaamheden

  • Rijplaten leveren en plaatsen
  • Aanleggen wandelpad met rubebren platen
  • Aanbrengen houtsnippers 

Een kas van kwekerij Hartman in Sexbierum was de afgelopen 6 weken (van 13 april - 27 mei 2018) het decor van het muziektheaterstuk Lost in the Greenhouse. 39 avonden op rij kwamen er rond de 500 bezoekers naar Sexbierum om deze voorstelling bij te wonen. Dit hoge bezoekersaantal vroeg uiteraard om een stevig wandelpad naar de ingang, maar ook zeker om een goed begaanbaar parkeerterrein. 

Het parkeerterrein hebben wij daarom voorzien van houtsnippers. Dit zorgde voor een versteviging van de ondergrond waardoor auto’s gemakkelijk konden parkeren en het terrein op- en af konden rijden. Ook zijn er stalen rijplaten gelegd op de zwakke plekken van het (parkeer)terrein. Met rubberen platen hebben wij een stabiel wandelpad naar de ingang van de kas gecreëerd. Het terrein was dankzij deze maatregelen gedurende de zes weken goed bereikbaar.

De Lawei en Orkater presenteerden Lost in the Greenhouse in samenwerking met LF 2018 en Theater de Koornbeurs. De voorstelling maakt deel uit van het programma van Leeuwarden-Fryslân 2018.

Meer informatie


Onze vestigingen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een specifieke vraag die u niet terug kunt vinden op onze website? Wij zijn bereikbaar via onze verschillende vestigingen.

Meer van WESTRA