Nieuws
Nieuws
De laatste ontwikkelingen

Nieuws

Open dag bedrijventerrein Kie West groot succes!

Afgelopen zaterdag 1 juli vond de derde editie van de open dag op bedrijventerrein Kie West plaats. Ook Westra opende haar deuren voor publiek. Met veel enthousiaste bezoekers en mooi weer kunnen we spreken van een geslaagde dag!

Westra had voor de gelegenheid veel van haar machines opgesteld op het terrein, in de loodsen en op de kade aan het van Harinxmakanaal. Ook was Thomas Wiersma aanwezig met een aantal van zijn oldtimers. Zo stond er een oude John Deere trekker en kon er gekeken worden naar hoe een kraan vroeger te werk ging. Naast al dat grote materieel werden er ook diverse (werkende) miniatuur machines getoond door Johannes Tjepkema. Kortom, er was genoeg te zien voor jong en oud!

Naast Westra stonden er zo'n 50 bedrijven op bedrijventerrein Kie West klaar om bezoekers van de open dag te verwelkomen. Samen met diverse sportverenigingen vertaalden zij het thema ‘Gezond leven & werken’.

Wij willen bezoekers van de open dag bedanken voor hun komst en wie weet tot een volgende keer!Onze vestigingen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een specifieke vraag die u niet terug kunt vinden op onze website? Wij zijn bereikbaar via onze verschillende vestigingen.

Meer van WESTRA